• 58-konnyu-gyors-egyszeru-nagy.png
  • ekszer_banner_02.png
  • 58-konnyu-gyors-egyszeru-nagy.png
  • ekszer_banner_01.png
Ragaszkodik az Ön számára kedves ékszereihez? Zálogosítson! Gyors és kényelmes megoldást kínálunk átmeneti pénzügyi gondjainak enyhítésére. Zálogtevékenység a Magyar Aranykereskedő Zrt telephelyén Cím: 1137. Budapest, Vígszínház utca 5. 2015.10.19-től.
A záloghitelezés egy több évezredre visszatekintő hitelezési forma, amely akkor jelent azonnali megoldást az Ön számára, ha átmenetileg készpénzre van szüksége, illetve van olyan értéke (nemesfém, márkás porcelán), amelyet letétbe tud helyezni.


Amellett, hogy praktikus és időtakarékos megoldást kínálunk pénzügyi gondjai áthidalására záloghitelezés formájában, bizományosi értékesítéssel, ékszerek felvásárlásával, adás-vételével, ékszerjavítással és készítéssel is foglalkozunk.

ZÁLOGTEVÉKENYSÉGÜNK


penz.jpg

A zálogösszeg mértékével kapcsolatban kérjen előzetes hitelajánlatot, telefonszám: 06-1-792-1552.

A hitelezés jogi hátteréről

A zálogtárgy ellenében a zálogkölcsön folyósítását a hatályos jogszabályi előírások, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelete határozata alapján és a kézi zálogtárgyakra-üzemeltetésre vonatkozó kezelési szabályzat szerint folytatja a Gréti BT a Magyar Aranykereskedő Zrt székhelyén. Finanszírozó a PANNONHALMA ÉS VIDÉKE TKSZ. A zálogkölcsön folyósításának feltételeit, annak mértékét, időtartamát, a lejárt és ki nem váltott zálogtárgyak értékesítési módját az általános szerződési feltételek, valamint a kezelési szabályzat szabályozza.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.