• EKSZERAUKCIO_BANNER_2018_1G.gif
 • EKSZERAUKCIO_BANNER_2018_1G.gif
 • EKSZERAUKCIO_BANNER_2018_1G.gif
Kedves eladók, várjuk Önöket szeretettel a Magyar Aranykereskedő Zrt székhelyén a Budapest XIII. kerület Vígszínház u. 5. szám alatt. Az Ékszerei leadásához kérjük hozza magával a személyi igazolványát és lakcím kártyáját. Ha az ékszerének vagy órájának van korábban kiállított számlája, tanúsítványa, azt kérjük szintén hozza el. Ha önnek márkás ékszere, esetleg órája van és meg van az eredeti doboza, azt ha csak lehet keresse meg, mert ha szép állapotban van, növeli a tétel értékét.
Milyen ékszert célszerű aukcióra vinni?
 • Szép, színes drágakővel ékesített ékszerek
 • Gyémánttal díszített ékszerek
 • Szecessziós ékszerek
 • Art Deco ékszerek
 • Bieder ékszerek
 • Különleges gondossággal készített kézi ötvös munkák
 • Márkás ékszerek
 • Márkás újszerű állapotban lévő arany órák
 • Különleges minőségű gyöngy ékszerek

ÉKSZER AUKCIÓ 2017Ékszer Aukciós Ház
Ékszer Aukció 2017. december. 01.
A Magyar Aranykereskedő Zrt következő aktuális ékszer aukciója 2018. Ápr. 20.-án lesz. Ez az aukciónk Online kerül megrendezésre a licitálás egyszerű csak egy gombnyomás. Az Aukció kezdődik reggel 10:00 kor és lezárjuk 22:00 kor. Az ékszerek beadása 2018. Március 20-ig a Vígszínház mögött található Vígékszer elnevezésű ékszerboltunkban lehetséges. Telefon: 06-1-792-1552. Parkolás megoldott a hotel alatt lévő parkolóházban. Kedves vásárlóink érdeklődésüket a fenti telefonon fogadjuk. Az aukcióra vásárlóként 2018. Április 19 én 18 óráig lehet jelentkezni. Az ékszereket megtekinthetik személyesen a 13. Ker. Vígszínház u. 5. sz. alatt a Vígékszerben. Március 20-tól Április 20-ig.
A 2017. dec. 1-én megrendezett ékszer aukciónkon elkelt a magyarországi ékszer aukciók történetében szenzációsnak mondható különösen ritka 4.0 Ct-os H VVS1 tisztaságú és tripla exelent minősítésű gyémántgyűrű.
kikiáltási ára: 13.500.000.- forint volt a leütési ár is 13.500.000.- lett.
Elkeltek még 3,0 ct-os és 5,1 ct-os gyémánt gyűrűk is az aukció utáni kiárusításon, kikiáltási áron 3,6 millió, és 7,0 millió forintos kikiáltási áron. Mindhárom ékszer kitűnő befektetés.
Az Ékszer Aukciós Ház A Magyar Aranykereskedő Zrt aukciós tevékenységének márkaneve, és logója.
Az elnevezés tükrözi elkötelezettségünket, kizárólag ékszerek és a férfiak ékszerének is mondható minőségi órák aukcionálásával foglalkozunk. Az ékszereket amelyeket aukciónkra beveszünk alaposan megvizsgáljuk, igyekszünk tökéletes minősítést adni a színes drágakövekről, gyémántokról. A nagy értékű drágaköveket az előzetes felmérés után nemzetközileg elismert laboratóriumokban vizsgáltatjuk, biztosítva ez által, hogy egy nagy értékű ékszer ne legyen alul árazott. A vevők érdekét is szolgálja a pontos minősítés, hiszen a független szakértők minősítése alapján biztonságosabban kialakíthatják saját értékítéletüket, és nyugodtak lehetnek a minőséget illetően.
A legmodernebb drágakőlabor technológia felhasználásával határozzuk meg a drágaköves ékszerek minőségét, így a vevők biztonságos objektív tények ismeretében tudnak vásárolni.
A tárgyleírásban említésre érdemesnek tarjuk, hogy az ékszert egyedileg készítették, vagy öntött modell, ezek ára ugyanis nem azonos a kézzel készült javára, amennyiben aprólékos és tökéletes munka.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.