Gyémánt, drágakő és gyémánt ékszer felvásárlása
 • Nagykereskedelmi árszinten kínálunk felújított, gyönyörű ékszereket, amíg a készletünk tart!
 • auk2018beado.gif
 • auk2018beado.gif
 • auk2018beado.gif
 • gyémánt ékszer 04.png
 • 4.jpg
 • gyémánt ékszer 04.png
 • 4.jpg
 • 4.jpg
 • gyémánt ékszer 04.png


ARANY ÁRFOLYAM, NEMESFÉM ÁRFOLYAMARANY ÁRFOLYAM, FORINT ÁRFOLYAM, EURÓ - USA DOLLÁR ÁRFOLYAM EGY HELYEN!Arany árfolyam 0-24

arany árfolyam

Tőzsdei aranyárfolyam USD / uncia ($ / oz)


1 uncia = 31,1035 gramm arany, 1000 gramm arany = 32,1507 uncia.

Az arany árfolyamát forintra így számoljuk át 1 OZ arany ára USD szorozva 32.1507 szorozva az USD HUF árfolyamával, és az egész osztva ezerrel. Ezek az adatok mind itt vannak egy helyen könnyen ellenőrizhető.
----

The Forex Quotes are powered by Investing.com.
-----


Arany árfolyam forintban (HUF)


Részletesebb árfolyam diagramért nyomja meg az arany árfolyam grafikon jobb felső sarkában látható ( Show all ) jelet!


Az aranytömb árak, az arany világpiaci árához igazodnak, de nem azonos a grammonkénti egységár az arany világpiaci árfolyamával. Az aranytömbök gramm ára tömegtől függően különböző mértékben eltér a világpiaci ártól.
Az aranytömbök árfolyamát a befektetési arany menüpontra kattintva találja meg.Arany árfolyam dollárban ($) és euróban (€)(USD és EUR)

[Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com]Ezüst árfolyam dollárban ($) és euróban (€)


(USD és EUR)

[Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Világpiaci törtarany és törtezüst árak (Ft / gramm)


Világpiaci törtarany és törtezüst árak ( EUR / gramm)


USD - EUR árfolyam


Amerikai dollár - Euró árfolyam

[Most Recent Exchange Rate from www.kitco.com]

A tőzsdén 1 uncia arany árát jegyzik! Minek a rövidítése az "oz"? Mennyi egy uncia arany?  A nemesfémek tömegét gyakran a középkorból származó, valószínűleg Franciaországból elterjedt "troy" mértékegységekkel fejezik ki. A troy uncia (angolul: troy ounce, rövidítve oz) 31,1034768 gramm.

  Az árutőzsdéken is unciában jegyzik a nemesfémek árát.

  Nem tévesztendő össze az angolszász országokban még mindig széles körben használt "avoirdupois" unciával, ami csak 28.3495 gramm, a font (pound) 1/12-ed része.

  Az arany sűrűsége a természetben előforduló elemek között az egyik legnagyobb, 19,3 gramm / cm3.


ARANY ÁRFOLYAM SZEMLE

2018.06.15. Az Amerikai Központi Bank szerepét betöltő FED a várakozásoknak megfelelően 0.25 % - al emelte az irányadó kamatot., így jelenleg a kamat 1 %. Magyar Nemzeti Bank Alapkamat, -2016. május 25. 0,90%-. Az Egyesült Államok gazdasága a korábban kipumpált pénzbőségnek, és még sok egyéb más makrogazdasági tényezőnek köszönhetően kiváló állapotban van. A befektetők az USD- veszik a kisebb valuták, mint a Forint sokat esnek. Az arany ára USD -ban várhatóan visszatér az 1240- 1280 közötti sávba, eközben az USD erősödik így forintban 11200 - 11800 Forint között mozoghat az árfolyam az év hátralévő részében. Félelmek vannak a piacon a tőzsdéken a részvények lefelé korrigálnak, vannak befektetők akik már a következő gazdasági válsággal riogatnak. Nem árt felkészülni arra az esetre is, ha azoknak van igazuk akik válságot jósolnak. Az arany ár válságban emelkedik ezért érdemes lehet befektetésünk 10 %-át aranyban tartani.„ Az arany a türelmesek befektetése”


Kulimár Miklós, Magyar Aranykereskedő Zrt. - vezérigazgató


A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.