Gyémánt, drágakő és gyémánt ékszer felvásárlása
 • -aukciobeadas.gif
 • Aranytömb 100 gramm
 • Aranytömb 20 gramm Argor Heraeus
 • Argor Heraeus aranytömb 250 gramm
 • aranytomb-ontott.jpg
 • Aranytömb 20 gramm Argor Heraeus
 • Argor Heraeus aranytömb 250 gramm
 • aranytomb-ontott.jpg
 • Aranytömb 100 gramm
 • Argor Heraeus aranytömb 250 gramm
 • aranytomb-ontott.jpg
 • Aranytömb 100 gramm
 • Aranytömb 20 gramm Argor HeraeusAranytömb adás - vétel. A Magyar Aranykereskedő Zrt garantált áron visszavásárolja a megvett befektetési aranyát, ne adja el máshol ez biztos ár levonások nélkül. Az arany árfolyamunk folyamatosan frissülve igazodik a világpiaci árhoz, befektetéséhez sok sikert kívánunk! Ha eladni vagy venni szeretne, kérjük előtte telefonon egyeztessen. 3620 975-0846

Aranytömbök műszaki leírása. Visszavásárlás készpénzben: Ha bankból kell kihozni a készpénzt, mert nem folyt be készpénzben vételár, akkor a készpénz felvételének banki díját áthárítjuk. Átutalás díjmentesen.


Törtaranyat adhat Befektetési aranyért 2g 14K törtarany = 1g befektetési arany

A befektetési arany fogalma: A 2007.évi CXXVII. törvény 235. § (1)
...
Az aranytömb előállításának alapanyaga a 999.9 ezrelék finomságúra színarany, ez a gyakorlatban 24 karátos arany. A finomított aranyat formába öntik, majd hengerelik az előírt vastagságúra attól függően, hogy hány grammos aranytömböt készítenek belőle. Az elkészült aranylemezből kidarabolják a befektetési arany méretének megfelelő lapkákat, ezután tükörverettel látják el. Az elkészült arany lapkákon rajta van a aranyfinomító fémjele, a befektetési arany súlya és az arany finomsága, 999.9 ezrelék. Az aranytömb sorszámát ezután teszik rá lézergravírozással.
A tükörveretes befektetési arany lapkák minőségét egyenként ellenőrzik, tanúsítványt készítenek hozzá, és átlátszó kemény műanyag csomagolásban hozzák forgalomba. A lezárt csomagolásban van a befektetési arany tanúsítványa.

Az Öntött formájú aranytömbök már megjelenésüket tekintve is tömb formájúak. A finomított aranyat öntőformába öntik, és a kihűlt arany tömbökbe hidraulikus préssel belenyomják a befektetési arany súlyát, a finomító fémjelét és azt, hogy 999.9 ezrelék finomságú. A sorszámozás ezeknél a tömböknél is utólagosan készül, minden darab egyedi sorszámmal van ellátva. A tanúsítvány a 100 grammos aranytömböknél a csomagolásba van beépítve, a 250 grammot meghaladó súlyú aranytömbök tanúsítványa külön arany pecséttel ellátott certficate. A 250, 500, és 1000 grammos aranytömbök nincsenek gyárilag csomagolással ellátva, de a Magyar Aranykereskedő Zrt által forgalomba helyezett tömbök fóliába vannak csomagolva, ezek felbontása nem rontja az aranytömb értékét, de fontos mind a tanúsítvány, mind pedig az aranytömb sérülésmentes állapotának megőrzése.Befektetési arany tömbök műszaki leírása


A fizikai arany, befektetési arany formában történő megvásárlása kiemelten biztonságos befektetés abban a tekintetben, hogy mi birtokoljuk azt. A befektetés elvesztésének esélye nagyon csekély, elsősorban a gondos őrzéssel áll összefüggésben a kockázat.Befektetési arany vásárlás menete.


Az aranybefektetés a világ egyik légértékállóbb befektetése, a befektetési arany vásárlás egyszerű dolog, ön adómentesen vásárolhat nálunk aranyt, fizethet készpénzzel és átutalással. Az aranytömböt azonnal kiadjuk nem kell várnia, nem később kapja meg. Biztonságos arany vásárlás a Magyar Aranykereskedő Zrt Budapesti székhelyén.Miért ennyire népszerű az aranybefektetés, fizikai arannyal való kereskedelem?Figyeljük az arany árfolyamát a 2000-es évektől napjainkig, az áremelkedés még a laikusok számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy hosszú távon jó befektetés az aranyba forgatott pénz.
A befektetési aranyat bárki könnyen tudja azonosítani az aranytömbök közismert méretei és az utánozhatatlan finomítói minőség, valamint finomítói fémjelek alapján. Az olyan közismert finomítók mint az Ögussa Gmbh vagy az Argor Heraeus SA, a London Good Delivery minősítésű, összetéveszthetetlen termékeikkel megteremtik a befektetési arannyal való kereskedelem biztonságát.


Az arany árak mindig kiegészülnek egy idő információval, ami azt jelenti, hogy a közölt időpontban kerül ennyibe a befektetési arany. A weboldalunkon generált árfolyamtáblázat felső részén látja az időpontot.

Rendelést telefonon veszünk fel az Ön igénye szerint. Az arany átvétele minden esetben személyesen történik a 1137 Budapest Vígszinház u. 5 sz. alatt lévő Vígékszer elnevezésű boltunkban.
A Good Delivery minősítésü tömböket formájuk, méretük és kivételes minőségük miatt azonnal felismerik az egész világon.
Good Delivery minősítésű gyártó: Argor Heraeus
100 gramm 999.9 tisztaságú befektetési aranytömb.

A Good Delivery minősítéssel rendelkező befektetési arany töbmök egyediek és hamisíthatatlanok, ezért a világ bármely pontján elfogadják, mint fizetőeszközt.
Good Delivery minősítésű gyártó: Argor Heraeus
50 gramm 999.9 tisztaságú befektetési aranytömb.
A befektetési arany ára a tőzsdén jegyzett aranyárfolyammal együtt változik. Az arany árváltozásának iránya lehet pozitív és negatív, ez azt jelenti, hogy a megvásárolt befektetési arany értéke is változhat, az ára emelkedhet, de csökkenhet is. A befektetési arany vásárlásával árfolyam kockázatot vállal a befektető, nincs biztosíték arra, hogy rövid, vagy hosszútávon garantáltan nyereséget fog elérni.
Az aranybefektetés mellet szól, hogy értékőrző, kincsképző szerepét már többezer éve betölti, és mivel a jövőt nem ismerjük, a döntéseinket a múlt történéseire hagyatkozva hozzuk meg.
Az aranybefektetés kockázatának mértéke persze arányos a remélhető nyereség mértékével, a részvény és kötvénybefektetések kockázata is hasonló. A garantált hozamú befektetések kockázata nagyságrendekkel kisebb, de cserében a garantált hozam sem jelentős.
Az Argor - Heraeus svájci gyártó által készített aranyrúdjait biztonsággal ajánjuk a befektetési aranyat vásárlók számára, mert az előállított aranyrudak minden esetben megfelelnek a Londoni Aranyrúd Piaci Szövetség Good Delivery minősítésének.
London "Good Delivery" minősítésű gyártó:
Argor-Heraeus 1000 gramm
999.9 tisztaságú aranytömb.
Argor-Heraeus-250-gramm-999.9-tisztasagu-arany-tomb.jpg
London "Good Delivery" minősítésű gyártó:
Argor-Heraeus 250 gramm
999.9 tisztaságú aranytömb.
Argor-Heraeus-500-gramm-999.9-tisztasagu-arany-tomb.jpg
London "Good Delivery" minősítésű gyártó:
Argor-Heraeus 500 gramm
999.9 tisztaságú aranytömb.

Befektetési arany jellemzői:1)
9999 finomság, csomagolt kiszerelés 2- től 100 grammig, sorszámozott, fel van tüntetve rajta a befektetési arany tömege, és a gyártó fémjelével is el van látva. Az Argor Heraeus aranytömbök megfelelnek ezeknek a feltételeknek, ezek megvásárlásával garantáltan biztonságos befektetési aranyat vásárol. Befektetési arany Magyarországon, raktárról, készpénzért azonnali elvitellel.

2)
A 250 grammot meghaladó aranytömbökhöz különálló, egyező sorszámú, nyomtatott aranypecsétes Argor Heraeus certificate tartozik.
röntgen web.png
Az általunk értékesített 250, 500, 1000 grammos aranytömbök minőségét röntgen spetraméterrel ellenőrizzük, a 9999 minőség garantált. Argor Heraeus fine gold 999.9
befektetesi-arany -250 gramm.jpg
Befektetési arany tanúsítvány 250 gr
Arany számla használatakor az árában nem szerepel gyártási költség, sem pedig márkajelzési költség, így nagyon gazdaságos az arany befektetés. 50 gramm arany tulajdonának tanúsításához.
Befektetési arany tanúsítvány 50 gr
500 gr arany számlán lévő, arany formája feldolgozatlan, 999.9 ezrelék finomságú befektetési célú arany tanúsítása - certifikálása - igazolása
Befektetési arany tanúsítvány 500 gr
Aktuális aranybefektetési információk: A 2008 - ban kibontakozó gazdasági válság óta eltelt 7 év, de még élénken élnek bennünk a félelmek, 2008. szeptember 15-én ment csődbe a Lehman Brothers Holding Inc.. az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb bankja és, legnagyobb brókercége. 2015. Február 24. Magyarország, csődbe ment Magyarország legnagyobb befektetési brókercége a Buda - Cash Brókerház Zrt, majd követte a Questor.
A válság sokakat kijózanított, és a nadrágszíj meghúzására kényszerített, ma már nincsenek túlzó elvárásaink a befektetéseinkkel szemben, többre becsüljük a biztonságot, mint az ígéreteket.

A csődbe ment vállalkozások, helyet kerestek a piacon és új életképes vállalkozásokba kezdtek. A válságot követő egy - két évben nyíló vállalkozások mára már öt - hat évesek és megerősödve folytatnak, olyan nem a banki túlhitelezésre, hanem piaci alapokra támaszkodó tevékenységeket amelyekkel megtakarításaik keletkeznek, amit aztán ismét befektetési céllal aranyba vagy más banki, esetleg értékpapír piaci termékekre konvertálnak.

A 2005 - ben felvett 10 éves futamidejű lakáshitelek törlesztése a végére ér, az így felszabaduló pénzek egy része az életszínvonal javítására - több költekezés, fogyasztás - másik része megtakarítás formájába ismét befektetési célra lesz felhasználva.
A befektetési arany nem ígér semmit, de biztonságos, inflációkövető így optimális hozammal kecsegtető hosszútávú befektetési, megtakarítási lehetőség.

Az Argor - Heraeus svájci gyártó által előállított aranyrudakat biztonsággal ajánljuk a befektetési aranyat vásárlók számára, mert az előállított aranyrudak minden esetben megfelelnek a Londoni Aranyrúd Piaci Szövetség, azaz az LBMA (London Bullion Market Association) Good Delivery minősítésének.

"Az Ön haszna a mi sikerünk!" - Magyar Aranykereskedő Zrt.     Az arany ára ellentétben a részvényekkel és kötvényekkel soha nem veszíti el az értékét, ennek az az egyszerű oka, hogy az aranyat ha csökken az ára nem kezdik el fejvesztve eladni a befektetők, továbbá új befektetők lépnek a piacra és elkezdik felvásárolni nagy mennyiségben a befektetési aranyat, és ismét elkezd emelkedni az árfolyam a megnövekedett keresletnek köszönhetően.

Ha egy tőzsdén jegyzett cég fundamentumai, vagy jövőbeni kilátásai romlanak akkor a részvény ára lezuhan, de ez nem hozza magával a megnövekedett részvény iránti keresletet, ami felfelé emelné a részvény árfolyamát, ez az egyik legfontosabb különbség az arany és a részvény között.

A banki befektetések fix kamatot ígérnek ami általában nominálisan 4 - 8 % az infláció 3 - 5 % a reálkamat így elérheti a 0 - 3 % közötti mértéket. Ennek az a kockázata a jelenlegi gazdasági környezetben, hogy egyes valuták eltűnnek vagy olyan nagy mértékben elértéktelenednek, hogy a maximum 3% reálkamat ne ellensúlyozza a kockázatot. Ilyen befektetés elsősorban rövid távú elkötelezettséggel ajánlott. Hosszú távon jobb döntés lehet az aranybefektetés.
Befektetési arany törvény szerinti fogalmaGold investment, Investition in Gold, investissement dans l'or, инвестиции в золото, 金への投資, befektetési arany, sokféleképpen leírható, de mindenhol ugyanazt a célt szolgálja: hosszútávú értékőrzést.Hogy döntésünk jó-e vagy rossz azt nem tudhatjuk, de fő hogy döntöttünk, a siker az ha dönteni tudunk.
Remélem tudtunk új információt nyújtani. Befektetéséhez sok sikert kívánunk!


"Az Ön haszna nekünk siker!"

Tisztelettel: Kulimár Miklós
a Magyar Aranykereskedő Zrt. vezérigazgatója

Befektetési arany értékesítés
Magyar Aranykereskedő Zrt.
            Iroda: 1137 Budapest, Vígszínház utca 5.           
Telefon: +36 20 975-0846
Email cím: info@magyararanykereskedo.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.